Automatisering

 Heb je advies of support nodig bij de aanschaf of aanpassing van je hard- en software?
Heb je binnenkort een verhuizing of uitbreiding van je bedrijf en heb je hulp nodig bij het installeren,
configureren, verhuizen en inrichten van werkplekken?
Voor al deze voorbeelden en meer kun je een beroep doen op ITStudioGooi.

ITstudioGooi is de IT professional die je uit de brand helpt. Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd, wij zorgen ervoor dat je automatisering gewoon werkt. Wij doen er alles aan om storingen snel op te lossen en iedere eindgebruiker te voorzien van een goed ingerichte en functionerende werkplek.

Ervaar je steeds vaker problemen op het gebied van automatisering? Is je computer/laptop traag geworden of is vervanging noodzakelijk?
Wij kunnen je ondersteuning bieden bij het vinden van de juiste oplossing en hebben betrouwbare contacten met hard- en software leveranciers voor zowel Microsoft, Google Chrome en Apple.

Ontvang je veel spam? Reageert je internetpagina traag of gebeurt er soms iets onverklaarbaars op je computer/laptop? Is je bedrijfs- of particuliere computer/laptop beschermt tegen ongewenst bezoek? Om dergelijke beveiligingsproblemen tegen te gaan, biedt ITstudioGooi onder andere DNS beveiliging aan die verdergaat dan de bekende virusscanner en firewall.

Is je domeinnaam/bedrijfsnaam/familienaam al geregistreerd of ben je geïnteresseerd in de meerwaarde hiervan?
Wij kunnen je hier alles over vertellen.

Op welke manier sla je belangrijke documenten en dierbare herinneringen digitaal op en hoe betrouwbaar is dat vandaag de dag?
Of wil je meer kunnen doen met je data dan mogelijk is in de huidige opzet? Heb je al gehoord van de iCloud van Apple, het Google Cloud Platform of Office365 van Microsoft? Wij kunnen je deskundig advies geven en helpen met de migratie naar de beste oplossing voor jou of jouw bedrijf.

Benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van automatisering?
Neem dan contact met ons op.

Contact